Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Ön tampon kamera - yeniden montaj - sil baştan - kendi işini başkasına bırakmaYnt: Ön tampon kamera - yeniden montaj - sil baştan - kendi işini başkasına bırakma[quote author=dr.ersoy link=topic=728.msg12682#msg12682 date=1411148738][member=3]sk67a[/member] abi malesef öyle. istanbulda kazasız bi gün tamamlamak insana kendini şanslı hissettiriyo. ben her şerit değiştirceğimde tüm aynalar + öne hafif eğilip yan aynalardan kör noktaları algılamaya çalışıyorum. kendi yolumuza bakmaktan çok kendi savunmamızla ilgileniyoruz resmen. ee taciz var anayollarda yapacak bişe yok.[member=122]temizyurek[/member] hocam küçük yuvarlak kör nokta aynaları taktırmıştı ama bi yorum alsak kullanışlı mı nasıl diye iyi olacak.ben sizin gibi kamera işleriyle öyle çok uğraşamam hakim olmadığım bi konu hocam. ama o küçük aynacıkları takabilirim
Ynt: Ön tampon kamera - yeniden montaj - sil baştan - kendi işini başkasına bırakma
[quote author=dr.ersoy link=topic=728.msg12682#msg12682 date=1411148738]
[member=3]sk67a[/member] abi malesef öyle. istanbulda kazasız bi gün tamamlamak insana kendini şanslı hissettiriyo. ben her şerit değiştirceğimde tüm aynalar + öne hafif eğilip yan aynalardan kör noktaları algılamaya çalışıyorum. kendi yolumuza bakmaktan çok kendi savunmamızla ilgileniyoruz resmen. ee taciz var anayollarda yapacak bişe yok.
[member=122]temizyurek[/member] hocam küçük yuvarlak kör nokta aynaları taktırmıştı ama bi yorum alsak kullanışlı mı nasıl diye iyi olacak.
ben sizin gibi kamera işleriyle öyle çok uğraşamam hakim olmadığım bi konu hocam. ama o küçük aynacıkları takabilirim
Daha bu aksam meydana gelen olay. On camdaki trafik kameram kayit etti. TEM'den Umraniye istikametinde yonca kavsaktan cikiyorum. Cikis 2 serit olarak basliyor;
sonra tek seride dusuyor. Sakin sakin gidiyorum; hemen sagimdan bir Mercedes makas atip gecti. Problem degil; her zaman oluyor. Fakat hizli gidiyordu.
Sinyal vermeden bir sag, bir sol. Herhalde aracinda sinyaller ile ilgili bir teknik problem vardi. Gecenin karanliginda o esnada surekli dikiz aynami kontrol etmiyor
oldugumdan bir anda irkildim; "bu da nereden cikti?" dedim.
Iste boyle bir durumda arka kameranin aracin sag arka caprazina dogru bakmasi ve goruntuyu konsoldaki Navitech cihaza aktarmasi faydali olabilir diye dusundum.
En azindan arkamdan gelen aracin far isiklari vs. Navitech ekranda onu farketmemi saglardi ve irkilmezdim.
Video soyle: (307 MB; 1280 x 720 cozunurlukte; saat ve dakika GPS uydudan senkronize oldugu icin dogrudur)
http://youtu.be/b5Sx7c94IPo
[member=375]dr.ersoy[/member] [member=117]aknasmub[/member]
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.