Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Geçen gün servise gittim test sürüşü yaptık sağ sileceğin olduğu bölümdeki plastik kaplamaların sağını solunu kurcalayınca ses kesildi usta dediki yıkayınca iyice su tut geçer falan deyince servisten ayrıldım bi süre sonra tekrar gıcırdama başladı köşedeki bakalit kaplamalarında gevşediğini fark ettim sanırım gıcırdayan plastik aksamı bir yapıştırıcı yardımıyla sabirlersem sorun kalmayacak gibi ama henüz çözüm bulmuş değilimiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Geçen gün servise gittim test sürüşü yaptık sağ sileceğin olduğu bölümdeki plastik kaplamaların sağını solunu kurcalayınca ses kesildi usta dediki yıkayınca iyice su tut geçer falan deyince servisten ayrıldım bi süre sonra tekrar gıcırdama başladı köşedeki bakalit kaplamalarında gevşediğini fark ettim sanırım gıcırdayan plastik aksamı bir yapıştırıcı yardımıyla sabirlersem sorun kalmayacak gibi ama henüz çözüm bulmuş değilim
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.