Konuya cevap cer

Ynt: Onemli: On hoparlorler hakkinda bilgi; fotolar; cam filmi montaji esnasinda foto

Ynt: Onemli: On hoparlorler hakkinda bilgi; fotolar; cam filmi montaji esnasinda foto

[quote author=sk67a link=topic=428.msg5920#msg5920 date=1402434605]

Ne diyorsun arkadasim yav, arka camdaki "i-VTEC" beyaz renkli cikartmayi cikarttilar adamlar; 2012 modelde cikartma var;

2013 ve 2014 modellerde cikartma yok.

Kac paradir yahu cikartma??!   [:-]   Sticker ?!?!

Adi ustunde; "cikartma". "Yapma" seklinde emir kipi. "Cikartma yigenim; cikartma su yaziyi arka camdan yovv; dursun durdugu yerde, elleme, kiprasma".

[;)]

:) abi ben civic ilk 2012 modelini incelemiştim katlanır ayna felan park sesoru sonra kapıların yanlarındaki krom tarzı citalar neyse o zaman 2013 modelerin gelmesine 2-3 ay vardı 2 ay için araç 1 sene yaşlanmasındedik bekledik araçlar geldiginde bayiden aradılar gittik herşey tamam aracı alıyoruz bi öğrendimki katlanır ayna park sensoru kapı içlerindeki çıtalar yok şimdi durumda kritik babamı okadar ikna etmekle uğraşmısım felan filan neyse satıs yapan elemanla konustum park sensorunu eklediler ama katlanır ayna ile o içlerdeki çıta bide i-vtec yazısı içimde ukte kaldı :)

[/QUOTE]

Geri