Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
hocam uygun linkleri koydum işte, tabiki uygun hepsi. bak yanlarınada yazdım ben bunu aldım ben şunu aldım diye. ben 2 senedir eneos 0w20 kullanıyorum, aracın kitapçığında 5w30 da 0w20 de var ama hava sıcaklık aralığı 0w20 nin daha geniş olduğu için 0w20 yi önermiş. eneos bence mobil dende castrol den de iyidir ve japon dur nippon oil firmasının yağıdır dünyanın en büyük petrol şirketlerinden biridir tırt değildir yani anlayacağınız Türkiyede yaygın değildir sadece. he şununa belirtiyim önceki aracımda 5w30 kullanıyordum mobil 1 super 3000 5w30 kullanıyordum arada 30 -40 tl var neden daha fazla para vereceksin. honda bu youtube da adamlar içine yağ bile koymadan ne testler yapıyor tık yok.[ATTACH]211109[/ATTACH]
hocam uygun linkleri koydum işte, tabiki uygun hepsi. bak yanlarınada yazdım ben bunu aldım ben şunu aldım diye. ben 2 senedir eneos 0w20 kullanıyorum, aracın kitapçığında 5w30 da 0w20 de var ama hava sıcaklık aralığı 0w20 nin daha geniş olduğu için 0w20 yi önermiş. eneos bence mobil dende castrol den de iyidir ve japon dur nippon oil firmasının yağıdır dünyanın en büyük petrol şirketlerinden biridir tırt değildir yani anlayacağınız Türkiyede yaygın değildir sadece. he şununa belirtiyim önceki aracımda 5w30 kullanıyordum mobil 1 super 3000 5w30 kullanıyordum arada 30 -40 tl var neden daha fazla para vereceksin. honda bu youtube da adamlar içine yağ bile koymadan ne testler yapıyor tık yok.
[ATTACH]211109[/ATTACH]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.