Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhaba güncel verilerle tekrar yazıyorum.Üstte yazdığım 10 gün öncesinin değerleriydi.Motoru 1500 km sonrası teste soktum hızlı kullandığım anlar çoğaldı.Bugün tekrar baktım 2490km gitmişim brc ışığı yanıp sönüyor.yani 2550km eder.Başlangıçta benzin ile çalıştığından 50km düşüyorum.2500/538 tl lpg almışım.0,2122 kr sonuç aldım.Bu araba ile Beylikdüzü-Bahçelievler haftanın 6 günü gidip gelinmektedir.Birde en yoğun saatlerde.Kısacası trafik hız karışık kullanımdır.Econ çok fark etmiyor ama trafikte konfor sağlıyor.Senin aceleci ruhunu alıyor.Econ 1500km ye kadar hep açıktı 19.8 kr çıktı.Bu arada galeriden çıkışta benzin 200tl lik aldım.Hiç kullanmadım sanırım 1 diş düştü.9 diş var hala,yada kaç varsa.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba güncel verilerle tekrar yazıyorum.Üstte yazdığım 10 gün öncesinin değerleriydi.Motoru 1500 km sonrası teste soktum hızlı kullandığım anlar çoğaldı.Bugün tekrar baktım 2490km gitmişim brc ışığı yanıp sönüyor.yani 2550km eder.Başlangıçta benzin ile çalıştığından 50km düşüyorum.2500/538 tl lpg almışım.0,2122 kr sonuç aldım.Bu araba ile Beylikdüzü-Bahçelievler haftanın 6 günü gidip gelinmektedir.Birde en yoğun saatlerde.Kısacası trafik hız karışık kullanımdır.Econ çok fark etmiyor ama trafikte konfor sağlıyor.Senin aceleci ruhunu alıyor.Econ 1500km ye kadar hep açıktı 19.8 kr çıktı.Bu arada galeriden çıkışta benzin 200tl lik aldım.Hiç kullanmadım sanırım 1 diş düştü.9 diş var hala,yada kaç varsa.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.