Merhaba arkadaşlar 2.5 yıldır bu foruma üyeyim bazı nedenlerden dolayı çok aktif olduğumu söyleyemem ilk zamanlar daha fazla katılım sağlıyordum ama bi süredir sadece takip ediyorum.
Bu #hobays ismini verdiğim otomatik bagaj açma sistemi bulan yapan uygulayan satan kişi benim Ercan Mermerkaya telefon numaram 05325994096
şuan İçin İstanbul Tuzla’da ikamet ediyorum birçok yerde adımı veya bununla ilgili videolarımı görebilirsiniz.
Bu post üzerine konununda benimle alakası olması nedeniyle mesaj atma gereği duydum.
Bu forumda, bu işe İlk başladığım günden beri alıp kullanan birçok arkadaşın olduğunu biliyorum. Kısa bir istatistik bilgisi vereyim %95 oranında bir beğeni ile ürünü değişik platformlarda satıyorum.
İlk kullanıcılar dahil olmak üzere kim ne zaman ne şekilde temin etmiş numarası nedir hepsinin kaydını tutuyorum.
Beğeni neye göre diyen olacaktır bana gelen geri dönüşlere göre ve şunu belirtmek isterim her türlü eleştiri öneri gelişime açık biriyim herkesin beğenmesini beklemek pek inandırıcı bir durum değil Honda bile bir kesim kullanıcıyı memnun edemezken benim %100 memnun edebilmem sözkonusu bile olamaz.
Sistem ile alakalı olarak delme kesme araca zarar verme bagaj hacmini daraltma durumu asla yok eğer olmuş olsaydı 2.5 yılda 3000 e yakın araca satmış ve satıyor olamazdım.
Kendime ait İki FC5 makyajsız ve makyajlı aracımda da kullanıyorum onlar üzerinde çeşitli denemeleri değişiklikleri güncellemeleri sürekli yapmaktayım.
Nasıl montaj yapıldığına dair profesyonel birine çekim yaptırım YouTube kanalımdan kullanıcılara ulaşıyorum daha bugüne kadar alıpta ben yapamadım diyen çıkmadı oldukça anlaşılır bir video çektim.
Mart ayı itibariyle Şekerpınarı Honda fabrikası çalışanlarına önce tanıtım amaçlı sonrada onların ürünün araca zarar vermediğine kanaat getirmelerine müteakip peyderpey olarak adetli şekilde ürünü beğeniyle almaktadırlar.
Honda fabrikada çalışan çeşitli araç bölümü ustaları kendi aralarında bu konuyu değerlendirdiklerini bizzat biliyorum sürekli görüşüyorum.
Burada kimin ne dediğine itibar ediyorum (özellikle olumsuz yorum yapan arkadaşların) ama ortada da bir realite var bunu gözardı ettiklerini düşündüğüm için cevap vermiyorum polemiğe girmiyorum daha iyisini yapabilmeleri için önlerinde yapılmış bir #hobays örneği var (mesela o dönemde benim yoktu) kendi araçları ellerinde onun üzerine deneme yapabilir. Daha ucuza mal edip (edebiliyorlarsa) videom yardımıyla kullanım sağlarlar. Eleştiri en kolay yol yapıcı olmak zor olandır. Bizim ülkemiz için bu durum böyle
Bu sisteme bir emek verdim zaman ayırdım emeğimin şuandaki ücret karşılığı bu fiyattır. Herşey iki yaydan ibaret değil özellikle bunu bilmenizi isterim.
Set halinde satılmaktadır güncel fiyatı 27.05.2020 itibariyle
Tek set 80₺ FC5 için
Çift set 130₺ (bagaj kapağı üzerinde Spoiler varsa) FC5 FB7 FD6 (FB7 ve FD6 mutlak surette çift almak zorundadır tek yeterli gelmez)
Kargo ücreti bana aittir.
Epey uzun yazmış olabilirim vaktinizi aldıysam hakkınızı helal edin saygı ve selamlarımla sağlıcakla kalalım.
iPhonercan cihazından YouTube nam’ı değer
Caner Usta inovasyon=#hobays / since 2017