Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Benim aracım fd6 böyle bi limitör var mı yada iptal edimdi mi bilmiyorum. Vites D konumdayken 208 i geçmiyor. S konumdayken de 4. Viteste 232 de bıraktım,tahminimce de 5.vites ile de 240 ı rahat görür. Dün gece yine denemek zorunda kaldım megane ve focus kullanan 2 trafik magandası yüzünden sonuç yine aynı. Kayınpederimin fb7 sinin de aynı tepkiyi verdiğini söyledi. Belki de limitör iptal edilmiştir. Hatta ben aracımı alırken expertize soktuğumda dyno testinde vites d deyken 121 hp ve s deyken 138 hp gibi farklı motor güçleri ortaya çıktı. Bu nedendir neyle alakalıdır hiç araştırmadım. Ama denemek isterseniz yolunuz istanbula düştüğünde mesaj atabilirsiniz.iPhone cihazından gönderildi.
Benim aracım fd6 böyle bi limitör var mı yada iptal edimdi mi bilmiyorum. Vites D konumdayken 208 i geçmiyor. S konumdayken de 4. Viteste 232 de bıraktım,tahminimce de 5.vites ile de 240 ı rahat görür. Dün gece yine denemek zorunda kaldım megane ve focus kullanan 2 trafik magandası yüzünden sonuç yine aynı. Kayınpederimin fb7 sinin de aynı tepkiyi verdiğini söyledi. Belki de limitör iptal edilmiştir. Hatta ben aracımı alırken expertize soktuğumda dyno testinde vites d deyken 121 hp ve s deyken 138 hp gibi farklı motor güçleri ortaya çıktı. Bu nedendir neyle alakalıdır hiç araştırmadım. Ama denemek isterseniz yolunuz istanbula düştüğünde mesaj atabilirsiniz.
iPhone cihazından gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.