Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aynı durum bende de vardı yağ değişimiyle başladık şanzıman filtresini değiştirdim yazılım güncellemesi yaptırdım detaylı kontrol yapıldı bulunamadı taki yolda kalana kdr. Şanzıman yağı soğutucu patlamış suyu şanzımana vermiş baltayı bitirmiş. Yrn teslim alcam inşallah düzelmiştir diye dua ediyorum. Benden tavsiye otomatik vitesli araclarda vites gecişlerinde sarsıntı ileri geri vites değişiminde vuruntu devirde dalgalanma veya anormal sesler varsa zaman kaybetmeden iyi bi ustaya danışın kulağınızın üstüne yatmayınRNE-L21 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynı durum bende de vardı yağ değişimiyle başladık şanzıman filtresini değiştirdim yazılım güncellemesi yaptırdım detaylı kontrol yapıldı bulunamadı taki yolda kalana kdr. Şanzıman yağı soğutucu patlamış suyu şanzımana vermiş baltayı bitirmiş. Yrn teslim alcam inşallah düzelmiştir diye dua ediyorum. Benden tavsiye otomatik vitesli araclarda vites gecişlerinde sarsıntı ileri geri vites değişiminde vuruntu devirde dalgalanma veya anormal sesler varsa zaman kaybetmeden iyi bi ustaya danışın kulağınızın üstüne yatmayın
RNE-L21 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.