Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam 170 civarına almaya niyetliydim, Corolla Hyrid Passion X-Pack'e 3-4 kere baktım ve hiçbirinde alışamadım, sanki dış tasarım için içten fazlaca feragat etmişler hissi oluştu, ayrıca Corollaya bindikten sonra tekrar her FB7ye bindiğimde FB7 hep daha iyi ve tok hissettirdi Mesela çoğu kişi Civic'in orjinal teybindeki kocaman ses ve diğer tuşları sevmez ama bence en fonksiyonel düğme boyutları onlar, hiç gözümü yoldan ayırmadan çok rahatça teybi inanılmaz rahat değiştirebiliyorum Bi de FD6nın kıymetini bilin, eski ancak bakımlı ve kondisyonunu çok iyi bildiğim aracımı sattığıma çok pişmanım
Hocam 170 civarına almaya niyetliydim, Corolla Hyrid Passion X-Pack'e 3-4 kere baktım ve hiçbirinde alışamadım, sanki dış tasarım için içten fazlaca feragat etmişler hissi oluştu, ayrıca Corollaya bindikten sonra tekrar her FB7ye bindiğimde FB7 hep daha iyi ve tok hissettirdi
Mesela çoğu kişi Civic'in orjinal teybindeki kocaman ses ve diğer tuşları sevmez ama bence en fonksiyonel düğme boyutları onlar, hiç gözümü yoldan ayırmadan çok rahatça teybi inanılmaz rahat değiştirebiliyorum
Bi de FD6nın kıymetini bilin, eski ancak bakımlı ve kondisyonunu çok iyi bildiğim aracımı sattığıma çok pişmanım
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.