Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
benim araçta 2017 civic eco elegance (brc) benzinde yanmıyor lpg de yanıyor. Ve ben anladım sanırım sorununu yokuşta 1000 devirin altına inince yanıyor. Yani yokuşta ayağımı gazdan çekip 3 veya 4 sniye öyle bıraktığımda 5 dk sonra yanıyor. Düşürmeden lpg de 7000 km yaptım halen yanmadı. Yüksek devirde hiçbir sorun yok. Sorun düşük devirde. Denemek için 1 kere yokuşta ayağımız gazdan çektim 1000 devirin altına düşürdüm yandı. Bunun için şehir içinde benzinle veya lpg sport modunda, şehirler ararasında lpg de kullanıyorum sorun olmuyor yanmıyor lamba. Arkadaşın dediği gibi hiçbir brc veya honda servisi çözüm üretemiyor. Katalizör için egzos ustalarına götürdüm sorun yok dediler. Bencede olmamalı çünkü olsa benzindede yanardı. Veya 7000 kmdir kullanıyorum yanardı. Bence lpg ayarlarında sorun var ama ne brc servisi nede honda servisi elle ayar yapamıyoruz diyorlar. Yolda ayar yapmıyorlar. Dururken ayar yapıyorlar. Otomatik diyorlar. Açıkcası bence sorun burada. Sıkıldım artık bende.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.