İsim : Burak BORA
Araç : 2018 Honda Civic Sedan 1.6 Executive Eco Otomatik + Paddle Shift
Herkese merhabalar. Uzun bir süredir babama araç bakıyorduk. Yukarıda yazdığım araç ile aranıza katıldık. Özellikle paddle shiftli alabilmemize çok sevindim
126500 TL ye aldık. Pazartesi veya salı günü teslim alacağız. Araç bayinin deposunda hazır şekilde. Hediye olarak paçalıklar, bagaj havuzu ve kauçuk paspaslar aldık. Ayrıca köpekbalığı sırtı anten de veriyorlardı bizimkiler sevmediği için istemediler
Bu yeni aracı babam kullanacak bende babamın şuan kullandığı Ford Mondeoyu kullanacağım ama sonuçta Civic ailemizin içinde olduğu için burda sizin aranızda olmaya çalışacağım 
Ayrıca bir şey sormak istiyorum. Bu güzel forum dışında başka birkaç platformda daha takılmak istiyorum. Facebookta veya başka herhangi bir yerde bildiğiniz Civic ile ilgili veya Honda ile ilgili gruplar var mı? Özellikle seviyeli, güzel paylaşımların yapıldığı yerleri önerirseniz sevinirim. Aranıza katıldığımız için mutluyuz. Teşekkürler
Araç : 2018 Honda Civic Sedan 1.6 Executive Eco Otomatik + Paddle Shift
Herkese merhabalar. Uzun bir süredir babama araç bakıyorduk. Yukarıda yazdığım araç ile aranıza katıldık. Özellikle paddle shiftli alabilmemize çok sevindim

Ayrıca bir şey sormak istiyorum. Bu güzel forum dışında başka birkaç platformda daha takılmak istiyorum. Facebookta veya başka herhangi bir yerde bildiğiniz Civic ile ilgili veya Honda ile ilgili gruplar var mı? Özellikle seviyeli, güzel paylaşımların yapıldığı yerleri önerirseniz sevinirim. Aranıza katıldığımız için mutluyuz. Teşekkürler