Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Büyük ihtimalle ki benim öyle idi bugün tamir ettim bastığımız yani sensörleri aktif ettiğimiz düğmenin lambası patlayınca alarm veriyo ve sensörler sürekli görüyor gibi ekranda ve tuş çalışmıyor düğmeyi yerinden sökeceksiniz ve içeride yedek başka bir tane daha ampul var onunla yer değiştireceksiniz ve düzeliyor.Benimkide baştan bi ara yaptı sonra düzeldi ve sonradan hiç çalışmaz oldu bugün tamir ettim resimde atayım fikir verir kolay gelsin aracım 2012 fb7SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük ihtimalle ki benim öyle idi bugün tamir ettim bastığımız yani sensörleri aktif ettiğimiz düğmenin lambası patlayınca alarm veriyo ve sensörler sürekli görüyor gibi ekranda ve tuş çalışmıyor düğmeyi yerinden sökeceksiniz ve içeride yedek başka bir tane daha ampul var onunla yer değiştireceksiniz ve düzeliyor.Benimkide baştan bi ara yaptı sonra düzeldi ve sonradan hiç çalışmaz oldu bugün tamir ettim resimde atayım fikir verir kolay gelsin aracım 2012 fb7
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.