Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Plaka ampullerini photon led ile değiştirdim yaklaşık 2 ay önce ancak led'in biri bazen sönüyordu ampulün camına vurunca düzeliyordu.Bugün açıp baktım sokette ve ledte yanma olmuş gibi sizce sıkıntı ampulde mi sokette mi ?Ledin yerini değiştirdim öteki taraftada yanığ yanıp sönüyor. Sıkıntı soketlerde sanki çünkü telleri ne kadar sıksamda ledler yukarı aşağı sallanıyor gevşek gibi kalıyorLedte sıkıntı olsa hiç yanmaz diye düşünüyorum ledleri oynatınca yanıyor sonra bi süre sonra hareket ediyor sanırım sönüyor.
Plaka ampullerini photon led ile değiştirdim yaklaşık 2 ay önce ancak led'in biri bazen sönüyordu ampulün camına vurunca düzeliyordu.
Bugün açıp baktım sokette ve ledte yanma olmuş gibi sizce sıkıntı ampulde mi sokette mi ?
Ledin yerini değiştirdim öteki taraftada yanığ yanıp sönüyor. Sıkıntı soketlerde sanki çünkü telleri ne kadar sıksamda ledler yukarı aşağı sallanıyor gevşek gibi kalıyor
Ledte sıkıntı olsa hiç yanmaz diye düşünüyorum ledleri oynatınca yanıyor sonra bi süre sonra hareket ediyor sanırım sönüyor.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.