Sanırım notere gidip alım satım yapmak lazım. Mesela eşinize satış yapacaksınız.34 Olan plakamı 06 yapmak istiyorum.Sırası ile hangi evraklar isteniyor ne yapmam lazım.
Tamam o zaman. Ben bildiğim yolu paylastım. Bu şekilde daha kolay olur. İnşallah kolayca halledersiniz.Hocam aracı alalı 1 ay olmadı.1 ay süre var diye biliyorum direkt emniyete gidip değiştirmek için.1 ay geçer ise sizin dediğiniz seçenek doğuyor ortaya 14 günüm var daha.Cevabınız için teşekkür ederim.
Hocam aracı alalı 1 ay olmadı.1 ay süre var diye biliyorum direkt emniyete gidip değiştirmek için.1 ay geçer ise sizin dediğiniz seçenek doğuyor ortaya 14 günüm var daha.Cevabınız için teşekkür ederim.
Sanki artık süreç böyle işlemiyor.Noter satışında plaka değişiliği istedi iseniz, noter satışını ve plakaları yanınıza alıp trafiğe gidiyorsunuz, trafiğin yanında dosya satan elemanlardan bir tane dosya hazırlatıyorsunuz.
Trafik ruhsat basarken size plaka için bir evrak veriyor o evrak ile yeni plakanızı bastırıp ruhsatınızı alıyorsunuz.
Noter'in plaka değişecekmi sorusuna hayır dedim.Şu an gene değiştirebilirmiyim ?