Renk tavsiyesi ve ötv indirimi

Aracınız
Öncelikle hepinize selamlar sayın civictr üyeleri bu konu ilk konum yardımcı olacağınızı umuyorum :) Şimdi ilk defa honda civic 2018 sedan benzin+lpg almayı düşünüyoruz fakat renk konusunda bazı tartışmalarımız oldu ben mavi renk isterken ailem beyaz renk istiyor benim sorum arasındaki farklar nedir satış aşamasında sorun çıkarır mı piyasası nasıldır renk konusunda ?
İkinci olarak benim %21 engel raporum var bu raporla ne derece bir indirimden faydalanabilirz ?Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)

Öncelikle hepinize selamlar sayın civictr üyeleri bu konu ilk konum yardımcı olacağınızı umuyorum :) Şimdi ilk defa honda civic 2018 sedan benzin+lpg almayı düşünüyoruz fakat renk konusunda bazı tartışmalarımız oldu ben mavi renk isterken ailem beyaz renk istiyor benim sorum arasındaki farklar nedir satış aşamasında sorun çıkarır mı piyasası nasıldır renk konusunda ?
İkinci olarak benim %21 engel raporum var bu raporla ne derece bir indirimden faydalanabilirz ?Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :)

Benim renk sıralamam 1. beyaz 2. füme 3. gri 4. mavi tercih sizin :)
İkinci elde renk sadece satış hızınızı etkiler fiyatı çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
Ötv indirimi ile ilgili aşağıdaki güncel konuyu inceleyebilirsiniz,

https://www.civictr.com/showthread.php/10807-Engelli-otv-indirimli-civic-fc5-alimi

Renk zevk işi tamamen ama herzaman temizlemesi kolay olsun satış zamanı hemen satilsin diyorsaniz tabiki beyaz farklı olsun diyorsaniz mavi güzel yakışıyor civice renk konusu tamamen size bağlı bence.

Hergün veya bazen 2-3 günde kesin yıkarım - Siyah
3-5 günde 1 kere yıkarım - Mavi veya füme
Haftada 1 veya 2 haftada bir yıkarım - Beyaz veya açık gri

Siyah aracım varken üstünde toz görmekten tövbe ettim siyah almaya :)

Beyaz aldım 1 aydır yıkamıyorum yakından bakmadıkça gayet temiz eski arabam kırmızıydı 2 günde bir yıkama istiyodu.

SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Beyaza bir de silikonlu cila atarsan yağmur bile temizliyor.

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Beyaz hakikaten avantaj mesala bende füme hb var seramik kaplama bulunuyor hatta bir defa da yenilettim kaplamayı ama hala çabuk kirleniyor hele tozlu yerde yaşıyorsanız .duv.

Ben de beyaz var aldığımdan beridir 1 kez yıkadım içini siliyorum paspasları yıkıyorum devam 3 aylık araç

2018 Elegance fc5

Geri