Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ses sisteminin bu şekilde olması avantaj orijinal amfi oluyor bazı kişiler sonra takmıyoruz vs diyorlar ben sonradan yapılanlara da pek güvenemiyorum.Bel desteği konforu arttırır uzun yolda kolaylık sağlar.Arka koltukta ısıtma bence çocuk vs varsa bayağı iş görür kışın gerçekten işe yarıyor ve bizim araçlarda öndekinden biliyorum verimli çalışıyor 3. kademede oturamıyorum ben.Akıllı uyarlanabilir hız sabitleyici trafikteki diğer araçların hareketlerini takip ediyor önünüze atlayacak hızını kesiyor aradaki mesafeyi koruyor vs güzel sistem.
Ses sisteminin bu şekilde olması avantaj orijinal amfi oluyor bazı kişiler sonra takmıyoruz vs diyorlar ben sonradan yapılanlara da pek güvenemiyorum.
Bel desteği konforu arttırır uzun yolda kolaylık sağlar.
Arka koltukta ısıtma bence çocuk vs varsa bayağı iş görür kışın gerçekten işe yarıyor ve bizim araçlarda öndekinden biliyorum verimli çalışıyor 3. kademede oturamıyorum ben.
Akıllı uyarlanabilir hız sabitleyici trafikteki diğer araçların hareketlerini takip ediyor önünüze atlayacak hızını kesiyor aradaki mesafeyi koruyor vs güzel sistem.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.