Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Kişisel görüşümdür;aracı kompresyona bindirip, motoru subaplardan egzantiriğe kadar sıkıştırmak ve yormaktansa 300 liralık fren balatasını harcamak, bitirmek daha sağlıklı ve akılcı geliyor bana. Kompresyon ana yavaşlama yöntemi değil, frenle birlikte bu yöntemi kullanmak daha güvenli durmak için gerekli diyenler elbette olacak, dedim ya benim kişisel görüşüm. Varsın fren balatası erken bitsin, motor yorulmasın ve hırpalanmasın. Fren sisteminin revizesi, motora göre daha ucuz ve pratik.
Kişisel görüşümdür;
aracı kompresyona bindirip, motoru subaplardan egzantiriğe kadar sıkıştırmak ve yormaktansa 300 liralık fren balatasını harcamak, bitirmek daha sağlıklı ve akılcı geliyor bana. Kompresyon ana yavaşlama yöntemi değil, frenle birlikte bu yöntemi kullanmak daha güvenli durmak için gerekli diyenler elbette olacak, dedim ya benim kişisel görüşüm. Varsın fren balatası erken bitsin, motor yorulmasın ve hırpalanmasın. Fren sisteminin revizesi, motora göre daha ucuz ve pratik.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.