Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
merhababenim rs de var bu göçük aynı yerde çarpma falan değil ama ben yıkama yapılırken basınçlı su ile olduğunu düşünüyordum arabanın içinde bir ara bir teneke sesi geldi sonra araç kurulanırken baktım göçük var.Çektirme ile kolayca düzelir belki ama yer yapmıştır. her su geldiğindeöeker gibi geliyor.bir fabrikasyon sorunu olduğu net ama zaten kaporta çok ince ve esnek o bölgeleri dolgusuz yapmışlar ne dokunsa göçer parmakla deneyin ne kadar ince olduğunu görürsünüz. Honda nın bir şey yapacağını zannetmiyorum ben teslim alırken yoktu ciddi inceleyip aldım, 3 ay sonra olduNexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba
benim rs de var bu göçük aynı yerde çarpma falan değil ama ben yıkama yapılırken basınçlı su ile olduğunu düşünüyordum arabanın içinde bir ara bir teneke sesi geldi sonra araç kurulanırken baktım göçük var.
Çektirme ile kolayca düzelir belki ama yer yapmıştır. her su geldiğindeöeker gibi geliyor.
bir fabrikasyon sorunu olduğu net ama zaten kaporta çok ince ve esnek o bölgeleri dolgusuz yapmışlar ne dokunsa göçer parmakla deneyin ne kadar ince olduğunu görürsünüz. Honda nın bir şey yapacağını zannetmiyorum ben teslim alırken yoktu ciddi inceleyip aldım, 3 ay sonra oldu
Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.