Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Fc5 kasa araçlarda c sütunu göçüğüFc5 kasa araçlarda c sütunu göçüğüHONDA CİVİC FC5 kasa araç sahipleri bilindiği üzere C sütunu denilen noktada durduk yere göçükler oluşuyor.Ben bununla ilgili forumda konu açtım ve yönetici kısa bir süre sonra konuyu kapattıbunun sebebini anlayamadım ve kendisine özel mesaj attım cevabını bekliyorum.Neden açtığım konu silindi yoksa FC5 kasa civic lerin bu sorunu çok ciddi bir sorun olduğu için mi bir yerlerden baskı sonucu yada çıkar amaçlı mı konu siliniyorbu forum neye kime hizmet ediyor ?Belkide beni bu konuyu tekrar açtım diye foruma girişimi yasaklayacaklar biz bu arabaya 105 bin TL para verdik sizde mağdurlar arasındaysanız sizde bu göçük olayını sorgulayın açtığım konu neden kapatılıyor bunu da sorgulayın !.....
Fc5 kasa araçlarda c sütunu göçüğü
HONDA CİVİC FC5 kasa araç sahipleri bilindiği üzere C sütunu denilen noktada durduk yere göçükler oluşuyor.
Ben bununla ilgili forumda konu açtım ve yönetici kısa bir süre sonra konuyu kapattı
bunun sebebini anlayamadım ve kendisine özel mesaj attım cevabını bekliyorum.
Neden açtığım konu silindi yoksa FC5 kasa civic lerin bu sorunu çok ciddi bir sorun olduğu için mi bir yerlerden baskı sonucu yada çıkar amaçlı mı konu siliniyor
bu forum neye kime hizmet ediyor ?
Belkide beni bu konuyu tekrar açtım diye foruma girişimi yasaklayacaklar biz bu arabaya 105 bin TL para verdik sizde mağdurlar arasındaysanız sizde bu göçük olayını sorgulayın açtığım konu neden kapatılıyor bunu da sorgulayın !.....
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.