Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ynt: Sağ marşpiyel sorunu..lütfen yardımYnt: Sağ marşpiyel sorunu..lütfen yardım[quote author=yokyere link=topic=757.msg13154#msg13154 date=1411739069]Arkadaşlar merhaba.eşim arabayı parkederken sağ marşpiyeli kaldırıma sürtmüş.durum aşağıdaki fotoda göründüğü gibidir.Araba kirli olduğu için tam anlayamayabilirsiniz.Sadece marşpiyel ezilmiş ve derin çizikler var.Olay bi kaç hafta önce oldu.kendi çapımda rütuş yapmaya çalıştım.bu hatayı sizce nasıl yaptırabilirim.Sakarya'da ikamet ediyorum.Servisemi gitmeliyim yoksa işin ehli bir ustamı bulmalıyım.Onarmak için nasıl bi yol izlerler.
Ynt: Sağ marşpiyel sorunu..lütfen yardım
[quote author=yokyere link=topic=757.msg13154#msg13154 date=1411739069]
Arkadaşlar merhaba.eşim arabayı parkederken sağ marşpiyeli kaldırıma sürtmüş.durum aşağıdaki fotoda göründüğü gibidir.Araba kirli olduğu için tam anlayamayabilirsiniz.Sadece marşpiyel ezilmiş ve derin çizikler var.Olay bi kaç hafta önce oldu.kendi çapımda rütuş yapmaya çalıştım.bu hatayı sizce nasıl yaptırabilirim.
Sakarya'da ikamet ediyorum.Servisemi gitmeliyim yoksa işin ehli bir ustamı bulmalıyım.Onarmak için nasıl bi yol izlerler.
Servis sadece parca degistirmeye yariyor. Iyi bi boyaci bulun. Göçük varsa kaportaciya punta makinesi ile cektirtin. Ah bu esler yok mu. Benim de bodykit in kenarini kaldirima surttu. Duruyo oyle.
En fazla 150 lira tutar.
[/QUOTE]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.