Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Arkadaşlar açmış olduğum başka bir konuda yakıt şikayetimden bahsetmiştim ama burayada eklemek istedim.Benim aracımdada yakıt tüketimim arttı havalar soğuduğu için mi bilmiyorum bakımları ve sübap ayarıda yapıldı. 7.9 lt - 8 lt arası iken 9.5-10 litre arasında yakar oldu. Sübap ayarından sonra biraz azalmıştı eskiye dönecek zannettim ama hala 9 litrenin altına düşüremedim ( güzergahım aynı ) Bazı yorumlarda 9 - 10 litrenin çok olmadığı söylenmiş ama 5 aydır 8 litre iken neden son 1 aydır 10 litreye kadar çıkıyor onu anlamadım.
Arkadaşlar açmış olduğum başka bir konuda yakıt şikayetimden bahsetmiştim ama burayada eklemek istedim.
Benim aracımdada yakıt tüketimim arttı havalar soğuduğu için mi bilmiyorum bakımları ve sübap ayarıda yapıldı. 7.9 lt - 8 lt arası iken 9.5-10 litre arasında yakar oldu. Sübap ayarından sonra biraz azalmıştı eskiye dönecek zannettim ama hala 9 litrenin altına düşüremedim ( güzergahım aynı ) Bazı yorumlarda 9 - 10 litrenin çok olmadığı söylenmiş ama 5 aydır 8 litre iken neden son 1 aydır 10 litreye kadar çıkıyor onu anlamadım.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.