Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Navigasyon olayı nasıl olmuyormuş anlamadım?Sistem bölgeye göre üretilip araca takılmıyor yazılımsal bir durum. Siz olmayan araca sonradan sunroof istiyorum demiyorsunuz. Multimedyanın sistemi yeniden yüklenir işlem tamam. Bunlar resmen yangından mal kaçırır gibi avrupaya gönderemedikleri araçları direk piyasaya sürmüşler. Kiminin kapılar kilitleme yapmıyor kiminin aynalar kapanmıyor gerçekten yazık...İlla orjinal navigasyon olsun istiyorsanız büyük ihtimalle belli bir ücret karşılığında Türkiye haritasını bir defaya mahsus satın almanız gerekecektir. Sonrasında en az 5 yıl ücretsiz güncelleme yapabilirsiniz.Motorlu taşıtlar ikiye ayrılır;1 HONDA2 diğerleri [emoji41]Executive plus [emoji592][emoji100]
Navigasyon olayı nasıl olmuyormuş anlamadım?
Sistem bölgeye göre üretilip araca takılmıyor yazılımsal bir durum. Siz olmayan araca sonradan sunroof istiyorum demiyorsunuz. Multimedyanın sistemi yeniden yüklenir işlem tamam. Bunlar resmen yangından mal kaçırır gibi avrupaya gönderemedikleri araçları direk piyasaya sürmüşler. Kiminin kapılar kilitleme yapmıyor kiminin aynalar kapanmıyor gerçekten yazık...
İlla orjinal navigasyon olsun istiyorsanız büyük ihtimalle belli bir ücret karşılığında Türkiye haritasını bir defaya mahsus satın almanız gerekecektir. Sonrasında en az 5 yıl ücretsiz güncelleme yapabilirsiniz.
Motorlu taşıtlar ikiye ayrılır;
1 HONDA
2 diğerleri [emoji41]
Executive plus [emoji592][emoji100]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.