Konuya cevap cer

Değerli dostlar şimdi bakabildim . o yüzden tekrar tekrar teşekkür ederim...

231.750 tl ye veren Sivas bayi idi. O gün aradığımda ellerinde kalmadığını biz aksesuarsız olarak veriyoruz demişlerdir. Sonra 12 gün daha bekledim ve her aradığımda bir daha bekle dediler...Bekliyorum en sonunda da hocam fiyatlar yenilendi vs dediler.. (Yani iyice yılan hikayesi oldu.) . Bu arada yeni 2021 modeller 270 bin tl imiş (Bora ,İstanbul marmara vs..) bayiden söylenenler.. (ha bir de içi deri gelecek dediler ki bu durumu da başka bir konuda anlatmıştık :))

Aracı efe honda'dan aldım 250 bin tl ye...

Aracı alırken  yine tam full istediğim gibi olmadı ve 1000 bakımına gelince hepsini yapacağız dediler. (Kaput filmi, Cam filmi, pandizot...)

Her zaman ilkler sanatçı ruhlardan başlar.... :) teşekkür ederim...

evet dediğiniz gibi olabilir kontrol edeceğim.

Dediğiniz gibi elektrik aksamı ile oynayıp daha sonra o konuda bir sıkıntı çıkarsa garanti dışı olabilir. Onun dışında tampon tamiri vs garanti dışı kalmaz. :)

Aksesuar konusunda zaten aklımda bir kaç bişey var. Sanırım arka sisleri yaptırmayacağım. (ön orijinal sisler hoşuma gidiyor dokunmayacağım onlara.)

Yorum yapan siz değerli dostlara tekrar teşekkür ederim...

Birde bu jant konusunu diyeceğim ama... :)   Acaba kendi jantlarımı verip üstüne 2-3 bin tl verip 17 exe jant alınması mantıklı mı ? (diyeceksiniz ki neden exe almadınız... Sordum bitti demişlerdi..) Hatta aracı teslim almaya gittiğimde 2021 exe şu an tüm siparişleri aldık yok dendi.. (efe honda)....

İç dizayn konusunda sizce şu füme parlak aksesuardan yapsam sıkıntı olur mu ?_ yaptıranlar varsa bana kendi tecrübelerini anlatabilir mi ?

Geri