Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
SEM tunning mi? [] Allah onlara önce esnaflık öğretsin bence 8) İnternette 90 TL ye paspas takımı satıyorlar , arıyorsun aynı paspası var mı elinizde diye ( olur ya stokta yoktur ) adam var diyor fiyatını soruyorsunuz 130 TL diyor...Ve bu adamlar bu ülkede para kazanıyor bir de bu noktadan bakın... [MENTION=1440]gocebes7[/MENTION] Eibach al dostum en azından kafan rahat eder.. Tavsiyem bu yönde tabi ki , benim yaylar ya bu hafta geliyor yada bayramdan sonra ki iş günü , yeni parti yaylar geldiği için beklemek zorunda kaldım Fiyat konusunda bişi diyemem heryer farklı fiyat veriyor
SEM tunning mi? [] Allah onlara önce esnaflık öğretsin bence 8) İnternette 90 TL ye paspas takımı satıyorlar , arıyorsun aynı paspası var mı elinizde diye ( olur ya stokta yoktur ) adam var diyor fiyatını soruyorsunuz 130 TL diyor...
Ve bu adamlar bu ülkede para kazanıyor bir de bu noktadan bakın...
[MENTION=1440]gocebes7[/MENTION] Eibach al dostum en azından kafan rahat eder.. Tavsiyem bu yönde tabi ki , benim yaylar ya bu hafta geliyor yada bayramdan sonra ki iş günü , yeni parti yaylar geldiği için beklemek zorunda kaldım
Fiyat konusunda bişi diyemem heryer farklı fiyat veriyor
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.