Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba
FB7 aracıma seramik kaplama yaptırmak istiyorum. İstanbul avrupa yakasında oturuyorum bu taraflarda bildiğiniz güzel kaliteli hesaplı yapan tanıdığınız var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 254924
34 UR 7106
Yarıyor elbette. Ama önemli olan seramik sonrası yıkama uygunluğu. Seramik yaptırıp akaryakıt istasyonlarında ki köpük veya yıkama otomatina girilirse seramik özelliğini kaybeder. Seramige uygun şampuan ve yıkama usulü ile araç yıkanmalı. Ama en iyi koruma yöntemi seramik ve üstüne kaliteli şeffaf folyo ile kaplama.Seramik kaplama gerçekten işe yarıyor mu
SM-G850FQ cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam seramik yaptırdınız mı aracınıza, ben de avrupa yakasındayım seramik kaplama tavsiyeleri araştırıyorum yakın zamanda yaptırmak istiyorumMerhaba
FB7 aracıma seramik kaplama yaptırmak istiyorum. İstanbul avrupa yakasında oturuyorum bu taraflarda bildiğiniz güzel kaliteli hesaplı yapan tanıdığınız var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.Ekli dosyayı görüntüle 254924
34 UR 7106
Yapılır tabiki hocam.Bu uygulamayı kendi yapan yok mu malzemesini satın alıp ?