Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
araca ilk yaptırdığımda kendileri anlatmıştı kürleşme süresini [emoji846] tampon için gidince sallapati bişeyler yapıp yolladılar, inan uğraşmak istemedim güvenimi sarstılar. o yüzden birazda bende ki bu ön yargı[emoji846] 10.000km bakımından sonra iyice araştırıp bu işi hakkıyla yapan birisine teslim edicem arabayı, ben beceremem. servisler işe yaramaz. o kadar elde yıkıyoruz, kuruluyoruz insanın gözüne o çizikler takılmıyor mu hayattan soğutuyor valla [emoji106]6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
araca ilk yaptırdığımda kendileri anlatmıştı kürleşme süresini [emoji846] tampon için gidince sallapati bişeyler yapıp yolladılar, inan uğraşmak istemedim güvenimi sarstılar. o yüzden birazda bende ki bu ön yargı[emoji846] 10.000km bakımından sonra iyice araştırıp bu işi hakkıyla yapan birisine teslim edicem arabayı, ben beceremem. servisler işe yaramaz. o kadar elde yıkıyoruz, kuruluyoruz insanın gözüne o çizikler takılmıyor mu hayattan soğutuyor valla [emoji106]
6055P cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.