Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bu videoyu görmüştüm hocam senin olduğunu bilmiyodum [emoji23] dediğim c2v3 ü bi dene istersen hızlı cila sevenler baya seviyor ürünü seramik gibi değil ama sürdükten sonra yüzeyin kayganlaştığını hissedersin. Benim araçta seramik var diye bişe diyemiyorum ama arkadaşta 2 aya yakindir dayandi detail forumlarinda 4 ay diyenler var.Benden geçmiş demeyin hemen boşluğunuz olunca yarım gününüzü ayırsanız yeter bunlar için.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bu videoyu görmüştüm hocam senin olduğunu bilmiyodum [emoji23] dediğim c2v3 ü bi dene istersen hızlı cila sevenler baya seviyor ürünü seramik gibi değil ama sürdükten sonra yüzeyin kayganlaştığını hissedersin. Benim araçta seramik var diye bişe diyemiyorum ama arkadaşta 2 aya yakindir dayandi detail forumlarinda 4 ay diyenler var.
Benden geçmiş demeyin hemen boşluğunuz olunca yarım gününüzü ayırsanız yeter bunlar için.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.