Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben de yılda en az iki kere bakım yaptırıyorum. Şanzıman yağı hariç servisin önünden bile geçmem. 40 binde şanzıman yağını değiştirdim ona da pişman oldum. Yağ değişmeli mi evet ama 40 bin ya da iki yıl muhabbeti gerçekçi gelmiyor bana bu kadar kısa değişim aralığı başka hiçbir markada yok.Olayın özü bence şöyle;Kaliteli akaryakıt kullanın,Motor yağının ve filtresinin sahte olmamasına dikkat edin.Aracı çok hırpalamadan, şanzımana yük bindirmeden ani kalkışlar yapmamaya özen göstererek kullanın evel Allah bir şey olmaz. Neticede ticari takside kullanıp 400-500 bin km yapan adamlar var yetkili servise hiç gitmeden. Başka bir başlıkta da yazmıştım, 80 bin bakımı dahil kalem kalem hesapladım 12.400 TL kârım var.
Ben de yılda en az iki kere bakım yaptırıyorum. Şanzıman yağı hariç servisin önünden bile geçmem. 40 binde şanzıman yağını değiştirdim ona da pişman oldum. Yağ değişmeli mi evet ama 40 bin ya da iki yıl muhabbeti gerçekçi gelmiyor bana bu kadar kısa değişim aralığı başka hiçbir markada yok.
Olayın özü bence şöyle;
Kaliteli akaryakıt kullanın,
Motor yağının ve filtresinin sahte olmamasına dikkat edin.
Aracı çok hırpalamadan, şanzımana yük bindirmeden ani kalkışlar yapmamaya özen göstererek kullanın evel Allah bir şey olmaz. Neticede ticari takside kullanıp 400-500 bin km yapan adamlar var yetkili servise hiç gitmeden. Başka bir başlıkta da yazmıştım, 80 bin bakımı dahil kalem kalem hesapladım 12.400 TL kârım var.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.