Civic FE1 Seyahat Kamerası Hakkında

Ad Soyad
Ahmet Salih
Aracınız
Civic FE1 2023
Herkese merhabalar,

Birkaç ay önce 2023 fe1 civic executive aldım. Araç kullanım ve sürüş açısından gerçekten keyifli. Konu başlığındaki gibi, aracı İstanbul'da kullandığımdan herhangi bir olaya karşı ön ve arka kamera takmak istiyorum. İstanbul ve çevresindeki birkaç bayi ile hem telefon hem de yüz yüze görüştüm. Kamera takmakdıklarını, benim alacağım bir kameranın montajını da yapmadıklarını ve sigortaya yapılacak bir bağlantıda garanti dışında kalacağını belirttiler(garanti dışı kalmasını anlıyorum, burada bir itirazım bulunmuyor zaten). Garanti konusu ile ilgili örnek olarak, başka bir parçadan dolayı sigortada arıza çıktığında kamera bağlı olduğu için garanti kapsamına girip girmeyeceği konusunda da bir bilgi veremediler.

Sizlere sorum, seyahat kamerası taktıran arkadaşlar bu konuda nasıl ilerlediler, kamerayı taktırdıktan sonra garanti ve servis konusunda sorun yaşandı mı, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ek olarak kamera ile ilgili tavsiyelerinize de açığım. Kamera olarak "70MAI A500 S Pro Plus" önerilerini görmüştüm, daha herhangi bir şey almadım.

Şimdiden teşekkürler.

Ad Soyad
Burak
Aracınız
Civic FD6 2011
Hocam araç içi kamera USB portlu oluyor, bu sebeple sigorta falan uğraşmana gerek yok, Xiaomi almanı tavsiye ederim hem arka hem ön için cihaz güzel bu arada bende kullanıyorum ayrıca USB kablosuda oldukça uzun arkadan öne kadar çekebilirsin ben öyle yaptım. Bende multimedyada çift USB port çıkışı olduğu için enerji vermeden çok zorlanmadım ama sende çift USB port yoksa çift çıkışlı USB portlar oluyor birde şöyle bir durum var kamera içerisinden bazen bu zımbırtı çıkabiliyor. Yani önce kamerayı al sonra yoksa çift usb çıkışlı cihazı al keyfine bak, sigortanada birşey yapamazlar böylece :)

Ad Soyad
Ahmet Salih
Aracınız
Civic FE1 2023
Bilgi için teşekkürler hocam. sigorta konusunu biraz park modu için istiyordum aslında. Normalde iş yerinde veya evde otopark var ama gezme tozmadır derken caddeye sokağa bıraktığımda tedbir açısından. Bu park modu mevzu olunca da sigorta akü falan devreye giriyor, onlara bağlandığı için. Ama sağol hocam bilgi için.

Geri