Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hocam ben özellikle şehir içinde gereğinden fazla hiç basmam gaza. Nasıl olsa az sonra frene basmak zorunda kalacağım O yüzden boşuna yüklenmem gaza. Şehirlerarası da yavaş gitmeyi sevmem orada 150-160ın altına inmem ama bizim araç öyle bir araç ki o hızlarda bile anlık tüketimi 7yi geçmiyor zaten yokuş çıkmıyorsa.Şehir içinde biraz daha dikkat ederseniz bence siz de rahatlıkla 500 üstünü görürsünüz. Tabi kullanım sürelerinize de bağlı. Örneğin günde 4-5 kez 5 dk ve altı sürüşler yapıyorsanız aracın az yakması mümkün değil zaten. Benim ev iş arası 25-30 dakikalık mesafe olduğu için ben şehir içinde de çok kısa süreli sürüşler hiç yapmıyorum neredeyse.
Hocam ben özellikle şehir içinde gereğinden fazla hiç basmam gaza. Nasıl olsa az sonra frene basmak zorunda kalacağım O yüzden boşuna yüklenmem gaza. Şehirlerarası da yavaş gitmeyi sevmem orada 150-160ın altına inmem ama bizim araç öyle bir araç ki o hızlarda bile anlık tüketimi 7yi geçmiyor zaten yokuş çıkmıyorsa.
Şehir içinde biraz daha dikkat ederseniz bence siz de rahatlıkla 500 üstünü görürsünüz. Tabi kullanım sürelerinize de bağlı. Örneğin günde 4-5 kez 5 dk ve altı sürüşler yapıyorsanız aracın az yakması mümkün değil zaten. Benim ev iş arası 25-30 dakikalık mesafe olduğu için ben şehir içinde de çok kısa süreli sürüşler hiç yapmıyorum neredeyse.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.