Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bende Ataköy Atrıum Civarların da park ediyorum arabamı her türlü ağaç var Tabiki çam agacıda çok ben ilk başta komşulardan kumaşçılardan ,hatta çocuklardan bile şüphelendim. ama dedim yanlışım var bu kesin baharın açan yaprakların polenleri balları vsvsvs e her gunde ağaçların altında kalıyor ne yapsın güneşi sevmez benim hondam. Arabama bakan ağaçların ağzı akmış olmalıki buda başımıza geldi. ama nitekim diğer araçlara da bakıyorum onlarda yok onlar tipsizmi şimdi baktıgım arabalar bmv mercedes di beyaz renklerde belirgin görükiyor yaklaştıkça. neyseki yarın gidp kil den alıp deneyecem ama baya iş var aracımın sadece cam cıtalarının altında bu olay yok. göbekten yukarı temizlememiz lazımyada pril ile bi deneyeceğim. çıkarsa kil almam.:driver:
Bende Ataköy Atrıum Civarların da park ediyorum arabamı her türlü ağaç var Tabiki çam agacıda çok ben ilk başta komşulardan kumaşçılardan ,hatta çocuklardan bile şüphelendim. ama dedim yanlışım var bu kesin baharın açan yaprakların polenleri balları vsvsvs e her gunde ağaçların altında kalıyor ne yapsın güneşi sevmez benim hondam. Arabama bakan ağaçların ağzı akmış olmalıki buda başımıza geldi. ama nitekim diğer araçlara da bakıyorum onlarda yok onlar tipsizmi şimdi baktıgım arabalar bmv mercedes di beyaz renklerde belirgin görükiyor yaklaştıkça. neyseki yarın gidp kil den alıp deneyecem ama baya iş var aracımın sadece cam cıtalarının altında bu olay yok. göbekten yukarı temizlememiz lazım
yada pril ile bi deneyeceğim. çıkarsa kil almam.:driver:
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.