Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Navigasyon ve multimedya sistemi de taktırırsanız executive e biraz daha yaklaşacak.Anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri koltuk ekletmek size executive den de pahalıya gelir.Bu arada araç kaç model? Ben Haziran ayında executive sattım 103000₺ ye. Ama çok sıkışmıştım ve vaktim yoktu. 4000₺ de hasar kaydı vardı. Plastik parçalardı değişenler gerçi (tampon ve dış dikiz aynası). Bu plastik parçaların hasar kaydına bile ne kadar millet nazlandı anlatamam.
Navigasyon ve multimedya sistemi de taktırırsanız executive e biraz daha yaklaşacak.
Anahtarsız giriş ve çalıştırma, deri koltuk ekletmek size executive den de pahalıya gelir.
Bu arada araç kaç model? Ben Haziran ayında executive sattım 103000₺ ye. Ama çok sıkışmıştım ve vaktim yoktu. 4000₺ de hasar kaydı vardı. Plastik parçalardı değişenler gerçi (tampon ve dış dikiz aynası). Bu plastik parçaların hasar kaydına bile ne kadar millet nazlandı anlatamam.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.