Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aaaa yok yok. Balata spreyi ile far temizlemeyin. Ben sadece silikonun açılması anlamında önerdim bunu.Farlara mercek, iç temizlik, iç tamir gibi işlerde farı açmadan (cam ile gövdeyi ayırmadan) yapamıyorsunuz.Genel uygulama ısıtma yöntemi ile açmadır. Ama ben fara zarar vermemek ve camındaki rijitliği bozmamak adına balata spreyi ile açıyorum.Aynı şekilde yazılım için bazen açılması gereken araç beyinleride vardır. Bunlarda fabrikasyon silikonludur. Balata spreyi ile ısı uygulamadan silikonu çözebiliyorsunuz.Far temizliğinde en iyi yöntem aşağıdaki gibidir.Sırasıyla çok fazla kuvvet uygulamamak ve ıslak uygulama ile 800-1200-1500-2000 numara su zımparası ile far camı zımparalanır.Ardından pasta ve cila işlemi yapılır.Bu en etkili be temiz yöntemdir.Sakın ola balata spreyi ile far tenizlemeye kalkmayın
Aaaa yok yok. Balata spreyi ile far temizlemeyin. Ben sadece silikonun açılması anlamında önerdim bunu.
Farlara mercek, iç temizlik, iç tamir gibi işlerde farı açmadan (cam ile gövdeyi ayırmadan) yapamıyorsunuz.
Genel uygulama ısıtma yöntemi ile açmadır. Ama ben fara zarar vermemek ve camındaki rijitliği bozmamak adına balata spreyi ile açıyorum.
Aynı şekilde yazılım için bazen açılması gereken araç beyinleride vardır. Bunlarda fabrikasyon silikonludur. Balata spreyi ile ısı uygulamadan silikonu çözebiliyorsunuz.
Far temizliğinde en iyi yöntem aşağıdaki gibidir.
Sırasıyla çok fazla kuvvet uygulamamak ve ıslak uygulama ile 800-1200-1500-2000 numara su zımparası ile far camı zımparalanır.
Ardından pasta ve cila işlemi yapılır.
Bu en etkili be temiz yöntemdir.
Sakın ola balata spreyi ile far tenizlemeye kalkmayın
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.