Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Bundan günler günler önce yazmıştım. Hatta bazıları yanlış anlamış şişen balon patladı, piyasa düşecek, düşmesi lazım demişti.Bizde düşsün istiyoruz zaten kaygılarımız ortak ama bu şekilde olacaksa Civic ailesinin ne suçu var diye sormuştum. Çünkü alt segmentten bir aracın, hiçbir konuda yanına yaklaşamayacağı, her anlamda muazzam Civic ile aynı fiyatlara satılmasını hazmedememiştim hazmetmeyeceğim de.Bu süreçte evet ne yazık ki bütün diğer markalar arasında en çok etkilenen ve en fazla düşüşü gören model Civic olduBugünkü fiyatlar da bunu doğrular nitelikte. Gerçekten çok yazık.SaygılarCPH1951 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bundan günler günler önce yazmıştım. Hatta bazıları yanlış anlamış şişen balon patladı, piyasa düşecek, düşmesi lazım demişti.
Bizde düşsün istiyoruz zaten kaygılarımız ortak ama bu şekilde olacaksa Civic ailesinin ne suçu var diye sormuştum. Çünkü alt segmentten bir aracın, hiçbir konuda yanına yaklaşamayacağı, her anlamda muazzam Civic ile aynı fiyatlara satılmasını hazmedememiştim hazmetmeyeceğim de.
Bu süreçte evet ne yazık ki bütün diğer markalar arasında en çok etkilenen ve en fazla düşüşü gören model Civic oldu
Bugünkü fiyatlar da bunu doğrular nitelikte. Gerçekten çok yazık.
Saygılar
CPH1951 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.