Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[ATTACH=full]263702[/ATTACH]Arkadaşlar baktığım araç bu yeni pejolar benimde hoşuma gidiyor hoş bi duruşu var özellik olarak da iyi 1.6 180 beygir[ATTACH=full]263703[/ATTACH][ATTACH=full]263704[/ATTACH]Benim aracımda bu baya aksesuar var özellik olarak da gayet iyi hatta pejodan daha iyi olduğunu düşünüyorum ama 1.6 125 beygir bana az geliyorGörüşün ve özellik olarak aracımı çok beğeniyorum ama performans olarak düşük kalıyor bana o yüzden böyle bir şey düşündüm siz ne diyorsunuz sizce ne yapmalıyımiPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[ATTACH=full]263702[/ATTACH]
Arkadaşlar baktığım araç bu yeni pejolar benimde hoşuma gidiyor hoş bi duruşu var özellik olarak da iyi 1.6 180 beygir
[ATTACH=full]263703[/ATTACH][ATTACH=full]263704[/ATTACH]
Benim aracımda bu baya aksesuar var özellik olarak da gayet iyi hatta pejodan daha iyi olduğunu düşünüyorum ama 1.6 125 beygir bana az geliyor
Görüşün ve özellik olarak aracımı çok beğeniyorum ama performans olarak düşük kalıyor bana o yüzden böyle bir şey düşündüm siz ne diyorsunuz sizce ne yapmalıyım
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.