Konuya cevap cer

[MENTION=10861]spider35[/MENTION]teşekkür ederim. Kit in maliyeti benzin dolum ağzı dahil 4100 tl ye mal oldu fakat şunu belirtmeliyim ki ilk ölçümlemem de depoyu fulledikden sonra  325km gittim tekrar gaz aldım 72 tl lpg doldu. Kesin yanlış bişi hesapladım diyorum ama aracın ortalama yakıtı 7 lt geçmiyor hadi 20 tl benzin yaksın  ortalama 28 kuruş yakar . Yani benim için mükemmel bir buluş oldu.

Hergün yokuşu çok olan bir yoldan işe gidip geliyorum ortalama 50 km şehir içi dahil benzinde benim hesabıma göre  50 - 55 kuruş yakıyordu. lpg ile benzin dahil 28 krş ( bir kaç depo daha alayım daha net bilgi verebilirim.)

Ben şuan psikolojik olarak bile acaip mutluyum araba nın gidişi bile bi değişti  rampa da felan kesinlikle kesme ağırlaşma yok 1 haftadır geziyorum LPG göstergesi 2 ye yeni düştü . :)

MONTAJ Ustam gerçekden  benim bölgemde bu işi çok iyi  yapan ekipe sahip ayrıca arkadaşlardan rica ettim montaj sırasında bende bekledim lpg borularının geçtiği yere kadar beraber tespit ettik .

Tek sıkıntı manıfolt plastilk oldugu ıcın enjektörleri oraya sabitlediklerinden hafif tırıltı yaptı ama 1000 km sonra yerını degısteceğim oda kesılecek . cokda muhım değil aslında . olmasada olur

Eğer usta için bilgi isterseniz direk özelden mesaj atabilirim reklama girmesin :)

Bi hafta sonra uzun bir yola gitmem gerekiyor izlenimlerimi tekrar atarım

Geri