Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Abilerim bende yazın yaşadığımız bir olayı anlatayim Zeytinburnu'ndan dükkana mal aldık tıka basa doldurduk arabayı [emoji3] arabada bir babam birde ben ışıkta durduk yanımızda bir Megane 3 1.6 110 durduğu yerde gaza basıyor, bize bakıyor falan, "Eco yu kapatirmisin babacım" dedim S e falan almadık vites D konumundayken kalktık Megane kalkışta attı kendini ileriye ama 3 saniye sürdü [emoji3] babam sanıyorum gaz pedalına tam basmamıştı ki araba 2. Vitese erken 5700 devirdeyken attı arkadan Megane ın çığlıkları gelirken 3 boy geçtik öne ikinci ışıkta durduk o da yine yanımızda babam açtı cami dCI mı dedi adam 110 luk 1.6 dedi sonra yesil ışık yandi biz yine açtık Eco yu sakin sakin devam ettik [emoji1]GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Abilerim bende yazın yaşadığımız bir olayı anlatayim Zeytinburnu'ndan dükkana mal aldık tıka basa doldurduk arabayı [emoji3] arabada bir babam birde ben ışıkta durduk yanımızda bir Megane 3 1.6 110 durduğu yerde gaza basıyor, bize bakıyor falan, "Eco yu kapatirmisin babacım" dedim S e falan almadık vites D konumundayken kalktık Megane kalkışta attı kendini ileriye ama 3 saniye sürdü [emoji3] babam sanıyorum gaz pedalına tam basmamıştı ki araba 2. Vitese erken 5700 devirdeyken attı arkadan Megane ın çığlıkları gelirken 3 boy geçtik öne ikinci ışıkta durduk o da yine yanımızda babam açtı cami dCI mı dedi adam 110 luk 1.6 dedi sonra yesil ışık yandi biz yine açtık Eco yu sakin sakin devam ettik [emoji1]
GM 5 Plus d cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.