Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ankara-Elmadağ yokuşunda rutin olarak istemsizce yaptığım kapışmalardır, Kırıkkale dönüşünde özellikle Karayollarının 3 şeritli yolun orta ve sağ şeridi tırtıklı hale getirmesi nedeniyle konforum bozulmasın muhabbetinden mecburen soldan gitmek durumunda kalıyorum, normalde 90-100 ile sakin çıkarım ancak arkadan selektör geldi mi 2.viteste selektör yapanın bi daha yaklaşmasına izin vermeyecek şekilde gazlıyorum birkaç kere de linea ve symbol gibi araçların şöförleri ile kayaşta ışıklarda cam açıkken denk geldim, en son diyalogum şu şekilde oldu.- bunların dizelleri de mi var?- yooo bu tüplü!- Hadi canım! Yokuşta 130 yaptım yetişemedim! Nasıl Tüplü bu, motor kaç litre?- 1.6- Alla alla, bizim akrabanın tüplüsü yokuşta yürümüyor diyodu aracı?- Bilmiyom walla
Ankara-Elmadağ yokuşunda rutin olarak istemsizce yaptığım kapışmalardır, Kırıkkale dönüşünde özellikle Karayollarının 3 şeritli yolun orta ve sağ şeridi tırtıklı hale getirmesi nedeniyle konforum bozulmasın muhabbetinden mecburen soldan gitmek durumunda kalıyorum, normalde 90-100 ile sakin çıkarım ancak arkadan selektör geldi mi 2.viteste selektör yapanın bi daha yaklaşmasına izin vermeyecek şekilde gazlıyorum birkaç kere de linea ve symbol gibi araçların şöförleri ile kayaşta ışıklarda cam açıkken denk geldim, en son diyalogum şu şekilde oldu.
- bunların dizelleri de mi var?
- yooo bu tüplü!
- Hadi canım! Yokuşta 130 yaptım yetişemedim! Nasıl Tüplü bu, motor kaç litre?
- 1.6
- Alla alla, bizim akrabanın tüplüsü yokuşta yürümüyor diyodu aracı?
- Bilmiyom walla
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.