Malum FD 6 lar için açık hava filtresi kiti son zamanlarda çok bulunamamasından dolayı kutu içi bir performans filtre arıyorum ancak direkt olarak 1.6 FD 6 için bulamadım. FB7 nin 1.8 leriyle ya da FD 6 nın 1.8 leri ile uyumlu mudur acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fb7 ile fd6 nin filtreleri farklıdır. Uyum sağlamaz.Malum FD 6 lar için açık hava filtresi kiti son zamanlarda çok bulunamamasından dolayı kutu içi bir performans filtre arıyorum ancak direkt olarak 1.6 FD 6 için bulamadım. FB7 nin 1.8 leriyle ya da FD 6 nın 1.8 leri ile uyumlu mudur acaba?
Gücü ve verimi arttırmak isteğim.takmanızdaki amaç sesmi yoksa bir güç getirisi mi?
Boğaz kelebeği uzatma aparatları (spacer) var.Gücü ve verimi arttırmak isteğim.
elle tutulur hisselir birşey olmayacktır. biz 182 hplerri bile yazılımdan sonra yapıyoruz hava filtresini stock halde bile fazlasıyla yetiyor oemler. sizde de durum aynıGücü ve verimi arttırmak isteğim.
Anladım hocam o zaman yazılıma öncelik mi vermeyi tavsiye edersinizelle tutulur hisselir birşey olmayacktır. biz 182 hplerri bile yazılımdan sonra yapıyoruz hava filtresini stock halde bile fazlasıyla yetiyor oemler. sizde de durum aynı
Acaba bir yerde yaptırabilir miyiz bu tarz bir parçayı çok mantıklı geldi hocamBoğaz kelebeği uzatma aparatları (spacer) var.
Havanın girdiği yeri helezonik yapısı sayesinde havayı dağıtarak emme manifolduna veriyor. Cold air filtre ile desteklendiğinde yaklaşık 4 HP güç veriyor ve gaz tepkimeleri iyileşiyor. Bir miktar tork artışı olduğu da söyleniyor. (Bunu yabancı forumlarda epey uygulamışlar ve dayno testlerinde grafiğin de bunu desteklediğini belirtmişler)
Bu parça ülkemizde yok. Yurtdışından da gümrük prosedürü nedeniyle getirtilemiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 273625Ekli dosyayı görüntüle 273626
Ekli dosyayı görüntüle 273627