Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Gayet bilgilendirici oldu benim için. 2CR perfomans ta custom yazılım yaptırmayı düşünüyordum ben de ama ayırdığım parayı bu olay için harcamaktansa depremzedeler için yardım olarak kullanmayı daha uygun gördüm şu anda. Sonuçta çok da önemli bir şey değil insanların acısının yanında. İlerde yaptırmayı düşünürsem paşaoğluna da bakarım o zaman. Tekrardan teşekkür ederim. İyi forumlar.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Gayet bilgilendirici oldu benim için. 2CR perfomans ta custom yazılım yaptırmayı düşünüyordum ben de ama ayırdığım parayı bu olay için harcamaktansa depremzedeler için yardım olarak kullanmayı daha uygun gördüm şu anda. Sonuçta çok da önemli bir şey değil insanların acısının yanında. İlerde yaptırmayı düşünürsem paşaoğluna da bakarım o zaman. Tekrardan teşekkür ederim. İyi forumlar.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.