Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[MENTION=4794]Çetin[/MENTION] Konuyu editliyorum Subap ayarı olacak Arkadaşlar açıklamayı ekliyorum, videoda subap ayarı bozuk bir araçtan çıkan motor sesini duyabilirsiniz,Subaplar her arabada zamanla yıpranarak kendisini gergin tutan mekanizma gevşer ve subap uzadı veya subap vuruyor denir. Görevini iyi yapamayan subap zamanla egzantrik miline zarar verebilir ve motorun performansı eskisi gibi olmayacak şekilde bozulabilir. Subapların bozuk olup olmadığını çıkardığı sesten anlayabilirsiniz. Darbeli bir ses duyuyorsanız, subaplarınızın bakıma ihtiyacı olduğunu gösterebilir. Subap boşluğu değişmiştir. Her araç için belirlenen subap boşluğu vardır. Subap ayarı yapılırken bu veriler kullanılarak subaplar eski haline getirilir.[media=youtube]eWDpZefz8BM[/media]
[MENTION=4794]Çetin[/MENTION] Konuyu editliyorum Subap ayarı olacak
Arkadaşlar açıklamayı ekliyorum, videoda subap ayarı bozuk bir araçtan çıkan motor sesini duyabilirsiniz,
Subaplar her arabada zamanla yıpranarak kendisini gergin tutan mekanizma gevşer ve subap uzadı veya subap vuruyor denir. Görevini iyi yapamayan subap zamanla egzantrik miline zarar verebilir ve motorun performansı eskisi gibi olmayacak şekilde bozulabilir. Subapların bozuk olup olmadığını çıkardığı sesten anlayabilirsiniz. Darbeli bir ses duyuyorsanız, subaplarınızın bakıma ihtiyacı olduğunu gösterebilir. Subap boşluğu değişmiştir. Her araç için belirlenen subap boşluğu vardır. Subap ayarı yapılırken bu veriler kullanılarak subaplar eski haline getirilir.
[media=youtube]eWDpZefz8BM[/media]
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.