Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
arkadaslar sizlere bi sorum olucak aracim 2012 fb7 142bin kmde eco elagance otomatik vites bakimlari yeni bujiler ngk orjinal, sibop ayarim fazla olmadi yaptirali lpg ayarim yeni kisacasi bakimli aracim.Jantlarim 18 inc lastik ebatlarim 215 40 18 sikayetim aracim lpgde fazla yakiyor gibi geliyor bana jantlardanmi bu kadar farkediyor anlamiyorum forumdaki yakit degerleriyle kiyasliyorum cok gibi geliyor bana her petrolun lpgsini denedim sonuclar hemen hemen ayni sehir icinde kmde 32- 35 kurusun altina dusuremiyorum devirli kullanmiyorum kasis cok var bulundugum yerde cok dur kalk yapiyorum acaba oyuzdenmi bukadar fazla fikirlerinizi alabilirmiyim yada fb7si olan arkadaslar degerlerini yazabilirmi zahmet olmazsa canimi sıkmaya basladi iyiceSM-J720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
arkadaslar sizlere bi sorum olucak aracim 2012 fb7 142bin kmde eco elagance otomatik vites bakimlari yeni bujiler ngk orjinal, sibop ayarim fazla olmadi yaptirali lpg ayarim yeni kisacasi bakimli aracim.Jantlarim 18 inc lastik ebatlarim 215 40 18 sikayetim aracim lpgde fazla yakiyor gibi geliyor bana jantlardanmi bu kadar farkediyor anlamiyorum forumdaki yakit degerleriyle kiyasliyorum cok gibi geliyor bana her petrolun lpgsini denedim sonuclar hemen hemen ayni sehir icinde kmde 32- 35 kurusun altina dusuremiyorum devirli kullanmiyorum kasis cok var bulundugum yerde cok dur kalk yapiyorum acaba oyuzdenmi bukadar fazla fikirlerinizi alabilirmiyim yada fb7si olan arkadaslar degerlerini yazabilirmi zahmet olmazsa canimi sıkmaya basladi iyice
SM-J720F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.