Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
[MENTION=5894]EbruVedat26[/MENTION] hocam bende de 2008 fd6 var. benim muayenede 3 mart'da ama daha randevu almış degilim.araştırdığım kadarı ile amerikan parklar çogu yerde geçiyor diye yorumlanmış ama xenon kesinlikle geçmiyormuş (oto far ayarı, fark yıkama vs. yoksa)1-2 saat önce kadar tamponu söküp kendim değiştireyim dedimi tampon kısmını hallettim ama alt kısımlara erişmesi zor oldugundan pek risk almadım kırılır diye. onun için geri kapatıp öylece bıraktım. çünkü en sağlıklı aracı lifte kaldırıp çıkarmak diye düşündüm. işi adam akıllı ve hasar vermeden değiştirmek gerekir. aslında kolay bir işlem ama aracın altındaki vidalara yere pek eğilemediğimden müdahale edemedim.siz ne yaptınız muayene girdiniz mi? değiştirdittiyseniz ne kadara değiştirdittiniz?
[MENTION=5894]EbruVedat26[/MENTION] hocam bende de 2008 fd6 var. benim muayenede 3 mart'da ama daha randevu almış degilim.
araştırdığım kadarı ile amerikan parklar çogu yerde geçiyor diye yorumlanmış ama xenon kesinlikle geçmiyormuş (oto far ayarı, fark yıkama vs. yoksa)
1-2 saat önce kadar tamponu söküp kendim değiştireyim dedimi tampon kısmını hallettim ama alt kısımlara erişmesi zor oldugundan pek risk almadım kırılır diye. onun için geri kapatıp öylece bıraktım. çünkü en sağlıklı aracı lifte kaldırıp çıkarmak diye düşündüm. işi adam akıllı ve hasar vermeden değiştirmek gerekir. aslında kolay bir işlem ama aracın altındaki vidalara yere pek eğilemediğimden müdahale edemedim.
siz ne yaptınız muayene girdiniz mi? değiştirdittiyseniz ne kadara değiştirdittiniz?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.