Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Aynı sorun 2017 fc5 aracimdada vardı. Geçen hafta 50k bakımı için servise gittiğimde konuyu söyledim. Video çekip dönüş yapılacağını söylediler. Bir hafta sonra telefondan arayıp. Bahse konu sesin sanruf fitilinden geldiğini. Aracın 3 yıllık garantisi dolduğu için değişimi ücretli yapacaklarını söylediler. Bende kendilerine garantinin 6 yıl olduğunu söyledim ancak. Bu tarz sıkıntıların 3 yıllık garanti kapsamı içerisinde olduğunu, uzatılmış 6 yıllık garanti kapsamına girmediğini söyledilerM2003J15SC cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynı sorun 2017 fc5 aracimdada vardı. Geçen hafta 50k bakımı için servise gittiğimde konuyu söyledim. Video çekip dönüş yapılacağını söylediler. Bir hafta sonra telefondan arayıp. Bahse konu sesin sanruf fitilinden geldiğini. Aracın 3 yıllık garantisi dolduğu için değişimi ücretli yapacaklarını söylediler. Bende kendilerine garantinin 6 yıl olduğunu söyledim ancak. Bu tarz sıkıntıların 3 yıllık garanti kapsamı içerisinde olduğunu, uzatılmış 6 yıllık garanti kapsamına girmediğini söylediler
M2003J15SC cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.