Modül attırsam anahtardan açma kapama için garantiyle veya servisle ilgili bi sıkıntı yasarmiyim?
Modül attırsam anahtardan açma kapama için garantiyle veya servisle ilgili bi sıkıntı yasarmiyim?
Bugunn denedim basılı tutunca camı kapatıyor ...Anahtara basılı tutarsanız camları ve tavanı açıp kapatabilirsiniz
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam serviste taktirmis olmak da çok çözüm değil. İIeride modül kaynaklı sıkıntı çıkarsa garanti dışı diyebilirler.Benim arabaya modulu servise taktirdim.
VIA_A3 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sadece honda değil butun markalar artık böle ...Valla öyle, zamanın birinde internet hattını tatile çıkacağım için dondurayim dedim,iki ay için.Fatura aylık 55 liraydı.Dondurduktan sonra taahhüt kısmı ve sona erme nasıl olacak dediğimde, taahhüt iki ay sarkar o iki ayın faturası da(yani dondurdugumuz iki ay) 90 ar lira olarak ödersiniz,dediler.Faturayi neden iki kat ödüyorum ne anlamı kalıyor dondurma işleminin dediğimde,SİZ TALEP EDİYORSUNUZ ,biz öyle uyguluyoruz, demişti. Honda servisi de der mi siz talep ettiniz biz taktık, valla Honda da bu potansiyel var