Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Doğrudur hocam bizim ilk aracımız da 93 model honda civic si sedan otomatikti, ondan sonra pek çok araç geçti elimizden ancak ilki iyi hissettirince döndük dolaştık kürkçü dükkanına geldik yine. Sizin ki de tersi hesap...?Ben de bir süre önce SUV baktığımda alırım diyebileceğim 2 araç oldu biri DS7 diğeri ise Citroen C5 Aircross. Sedan olarak da tek seçenek yeni 508. İnceledim, gidip gördüm, kullandım. Muazzam araçlar. Şirket 2011 2.0TDI passat vermese şu an almıştım bunlardan birini.
Doğrudur hocam bizim ilk aracımız da 93 model honda civic si sedan otomatikti, ondan sonra pek çok araç geçti elimizden ancak ilki iyi hissettirince döndük dolaştık kürkçü dükkanına geldik yine. Sizin ki de tersi hesap...?
Ben de bir süre önce SUV baktığımda alırım diyebileceğim 2 araç oldu biri DS7 diğeri ise Citroen C5 Aircross. Sedan olarak da tek seçenek yeni 508. İnceledim, gidip gördüm, kullandım. Muazzam araçlar. Şirket 2011 2.0TDI passat vermese şu an almıştım bunlardan birini.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.