Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Servisten farkı derken; servis 600 isterse autoking 500 ister fiyatları biraz pahallı gibi... geçmiş olsun allah beterinden saklasın.. bende martta 2020 eco elegance aldım ..... adamın biri ters şeritten geldi tampona vurdu ve parçaladı. Allahtan farlara birşey olmadı tampon birebir orjinali ile değişti 9000 tl hasar kaydım çıktı ve araçtan o kadar soğudum ki şimdi kendimi ısıtmaya çalışıyorum araca! O yüzden fazla kafana takma kardeşim...iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Servisten farkı derken; servis 600 isterse autoking 500 ister fiyatları biraz pahallı gibi... geçmiş olsun allah beterinden saklasın.. bende martta 2020 eco elegance aldım ..... adamın biri ters şeritten geldi tampona vurdu ve parçaladı. Allahtan farlara birşey olmadı tampon birebir orjinali ile değişti 9000 tl hasar kaydım çıktı ve araçtan o kadar soğudum ki şimdi kendimi ısıtmaya çalışıyorum araca! O yüzden fazla kafana takma kardeşim...
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.