Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
bizim burada çetin boya diye bir firma var her arabanın boyası yan sanayi olarak var, püskürtme tüpüne basıp kullanıma hazır hale getiriyorlar öyle bir boya firmasından püskürtme kabına doldurulmuş boya alıp burayı maskeleyip püskürtüp boyadıktan sonra iyi bir oto kuaföre gidip pasta cila ve su zımparası ile düzeltilirse zaten kaporta boyacının yaptığı işin aynısı olur.ben maket uçak boyamak için geçen sene 5 liraya almıştım özel araba boyası ile doldurulmuş hazır boya püskürtme kutusunu, yüzeye sıktığımda boyanın inceliğine kabarmamasına mikron miktarına hayran kalmıştım, nalburda hazır satılan boyalar gibi değil.5-10 lira boya 3 lira maskeleme bantı 50 lira da pasta cila ve zımpara ile hallolur.oje ile de olur ama pütürlü olabilir.
bizim burada çetin boya diye bir firma var her arabanın boyası yan sanayi olarak var, püskürtme tüpüne basıp kullanıma hazır hale getiriyorlar öyle bir boya firmasından püskürtme kabına doldurulmuş boya alıp burayı maskeleyip püskürtüp boyadıktan sonra iyi bir oto kuaföre gidip pasta cila ve su zımparası ile düzeltilirse zaten kaporta boyacının yaptığı işin aynısı olur.
ben maket uçak boyamak için geçen sene 5 liraya almıştım özel araba boyası ile doldurulmuş hazır boya püskürtme kutusunu, yüzeye sıktığımda boyanın inceliğine kabarmamasına mikron miktarına hayran kalmıştım, nalburda hazır satılan boyalar gibi değil.
5-10 lira boya 3 lira maskeleme bantı 50 lira da pasta cila ve zımpara ile hallolur.
oje ile de olur ama pütürlü olabilir.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.