Tavan lambası

Selamun aleyküm arkadaşlar;
2010 model fd6 aracımın öndeki tavan lambası kapı açılınca sağdaki yanıyor soldaki yanmıyor manuel kullanımda sıkıntı yok ampül sağlam yani hatta ampülleri yer değiştirdim sağı sola solu sağa taktım yine aynı sonuç sigortasına da baktım problem yok. Yardımlarınızı bekliyorum

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

İlginç aynı şey benimde başıma gelmişti 2008 fd6 da herseferinde ampulü oynatinca duzeliyordu bi süre sonra yine aynısı oluyordu galiba oradaki iletkenlerde bi temassizlik olabiliyor

Volkan Dizge

0
Yönetici
Ad Soyad
Volkan Dizge
Aracınız
Civic FD6 2011
Tavan lambası

[MENTION=15783]ugrakrs44[/MENTION] kapı açıldığında lambaya elektrik veren kabloda bi sıkıntı olabilir. Normal yanıyor kapı açılınca yanmıyorsa başka bişey gelmedi aklıma. Anahtardan kapılar açıldığında yanıyor mu peki ?

iPhone cihazından gönderildi.

Selamun aleyküm arkadaşlar;
2010 model fd6 aracımın öndeki tavan lambası kapı açılınca sağdaki yanıyor soldaki yanmıyor manuel kullanımda sıkıntı yok ampül sağlam yani hatta ampülleri yer değiştirdim sağı sola solu sağa taktım yine aynı sonuç sigortasına da baktım problem yok. Yardımlarınızı bekliyorum

Bende ortadaki yanıyor sadece kapı açıldımı öndeki nasıl yanıyor ??

"Yüksek devir bandında yaşamaktır HONDA"

[MENTION=14523]anil711[/MENTION] kardeşim öndeki tavan lambasının orda düğmesi var onu door kısmına getirdiğin zaman yanar

Geri