arlnold08 0 Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 325 Tepki puanı 1 Konum ARTVİN 23 Ocak 2014 #1 donanım haberdeki kibi tekbir konu altında yazışsak güzel olur diye düşünüyorum ihtiyaca görede diğer bölümlerdede paylaşımlarda bulunuruz
donanım haberdeki kibi tekbir konu altında yazışsak güzel olur diye düşünüyorum ihtiyaca görede diğer bölümlerdede paylaşımlarda bulunuruz
NoFeaR BYD Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 16,043 Çözümler 4 Tepki puanı 3,540 Konum İzmir Ad Soyad Turgut Yaş 43 Aracınız Diğer Markalar 23 Ocak 2014 #2 Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Hocam, sohbet ve yazismalar icin, sohbet bolumunde istediginiz sekilde konu açabilirsiniz, isterseniz civic cafe konusu altinda istediğiniz şekilde yazisabilirsiniz, keyifli forumlar.
Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Hocam, sohbet ve yazismalar icin, sohbet bolumunde istediginiz sekilde konu açabilirsiniz, isterseniz civic cafe konusu altinda istediğiniz şekilde yazisabilirsiniz, keyifli forumlar.
arlnold08 0 Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 325 Tepki puanı 1 Konum ARTVİN 28 Ocak 2014 #3 Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK mobilden giremiyorum neden acaba
NoFeaR BYD Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 16,043 Çözümler 4 Tepki puanı 3,540 Konum İzmir Ad Soyad Turgut Yaş 43 Aracınız Diğer Markalar 28 Ocak 2014 #4 Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Mobilden bağlanınca giriyor olması lazım ama ben linkini yazayım tıklayarak gidebilirsiniz. http://civictr.com/index.php?topic=25.15
Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Mobilden bağlanınca giriyor olması lazım ama ben linkini yazayım tıklayarak gidebilirsiniz. http://civictr.com/index.php?topic=25.15
arlnold08 0 Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 325 Tepki puanı 1 Konum ARTVİN 28 Ocak 2014 #5 Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK sayın admin peki cep ten resim yükleme işi olmayacak gibi duruyor siz nedersinz
Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK Ynt: TEK BAŞLIKTA TOPLAMAK sayın admin peki cep ten resim yükleme işi olmayacak gibi duruyor siz nedersinz